Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag Remakes, videokaarten, Call of Duty & de Spoedwet

07/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Koos hebben vandaag Brievenmaandag dienst. Beiden zitten op vast plek achter de desk met voor hen, op papier of tablet, een lijst met verse vragen. En bij die vragen zaten er ook nog een paar van vorige week, omdat we er toen zoveel hadden. En dat is deze week ook opnieuw het geval. De community heeft Brievenmaandag duidelijk opnieuw ontdekt. En daar zijn we alleen maar blij mee, want hoe meer vragen er zijn, des te leuker deze rubriek is.

Toch nog een klein, voorzichtig Corona-vraagje in Brievenmaandag…

De vragen zijn dit keer behoorlijk gemêleerd. De ergste Coronatijden zijn voorbij, alhoewel er nog één vraag bij zit over de Spoedwet. Maar verder flappert het alle kanten op. Zo zijn er vragen over de remakes die wij graag zouden zien (naar aanleiding van het verschijnen van Tony Hawk Pro Skater 1 & 2 en over de RTX 3000 Showcase waar de next gen console alweer werd weggezet als een archaïsch stukje hardware. Ook, en dan is het fijn dat Koos er bij zit, een vraag over de kansen van Google Stadia. Gaat die dienst nog wat worden. Het blijft immers vrij stil allemaal.

Speelt een deel van de nieuwe Call of Duty zich in Amsterdam af?

En we zijn er nog lang niet. Wat dacht je van twee interessante vragen over de mogelijkheid dat Nintendo zich ook echt op de 4K markt gaat begeven? Of houden ze zich voorlopig gewoon bij hun uiterst succesvolle ‘handheld’ strategie? Ook tof, in de trailer van Call of Duty: Black Ops Cold War komt een glimps van Amsterdam voorbij. Zou onze stad daadwerkelijk in het spel zitten? En welke andere Europese steden zou je tof vinden in een Call of Duty? Al deze vragen en natuurlijk al die uiterst slimme opmerkingen vanuit de chat maken dan je ook deze maandag een lekkere Brievenmaandag uitgeserveerd krijgt. Met het duo Jelle en Koos als alwetende game journalisten.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch