Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Xbox, Star Wars Outlaws, Sony & Gen Z

10/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een speciale editie van Brievenmaandag. We zijn halverwege de GKE3 periode en omdat er vanavond een Ubi Forward presentatie is, hebben we de wekelijkse vragenrubriek even lekker naar het begin van de avond verzet. Want volle bak E3-vragen. Waar we natuurlijk graag op in gaan. In deze verse editie van Brievenmaandag zitten Daan, Jelle en Koos achter de desk om alle brandende vragen over de afgelopen presentaties te gaan beantwoorden. Was dit de beste presentatie van Xbox ooit? Wat gaat Sony doen om het tij nog dit jaar te keren? Vonden we Star Wars Outlaws ook een stuk toffer dan bij de eerste trailer? En gaan de leden nu bij Game Pass binnen stromen? De antwoorden op al deze vragen krijg je in de Brievenmaandag van maandag 10 juni 2024.

Vonden wij Star Wars Outlaws er bij de Xbox Showcase beter uitzien?

De Xbox Showcase lijkt onze community goed bevallen te zijn. We kregen er in ieder geval een hoop vragen over. Was dit bijvoorbeeld de beste presentatie van de Amerikanen ooit? Is Xbox nu in elk genre goed vertegenwoordigd en gaat het ledenbestand van Game Pass de komende tijd flink omhoog schieten? Plus, wat gaat PlayStation nu doen? De State of Play viel immers nogal tegen. Wanneer komt hun ouderwets dikke show dan? Of zouden ze bewust hun kruit droog hebben gehouden?

Wat gaat PlayStation dit jaar nog doen?

Andere vragen gaan over het feit dat steeds meer games qua stijl gefocust zijn op de jonge generatie, Gen Z. Waarom gebeurt dit en vinden we dat ook zo zuigen? Welke games hebben ons de afgelopen dagen weten te verrassen? En waar zijn de games met witte, mannelijke, met testosteron opgevoerde protagonisten? Of heeft de brievenschrijver helaas voor hem de verkeerde bril op? Alle antwoorden komen voorbij in deze video. 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch