Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Hellblade 2, prijzen van games & ridders

03/06/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsa, het is maandag. Gewoon vol in je face. Je kunt er niks aan doen. Behalve maar aan wennen. Na een weinig zonnig weekend gaan we de zon maar zelf in de studio laten schijnen. Dat doen we in de vorm van een nieuwe editie van Brievenmaandag. De rubriek waarin we elke week de meest dringende vragen van de community beantwoorden. En ook deze week was het goed raak. De kijkers liepen met een flink aantal overpeinzingen rond. JJ, Koos en Steven geven acte de présence achter de desk om te trachten de juiste antwoorden bij al die mails en posts op Discord aan te bieden. Zo zijn er veel loftuitingen over Hellblade 2, zoeken we een oplossing voor de juiste prijsstelling van games en gaan we op zoek naar de ideale PC. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 3 juni 2024.

Hellblade 2 weet heel wat zieltjes te winnen onder de community

Leven we in de echte wereld of een simulatie. Dat vraagt een briefschrijver zich af. Hij denkt dankzij games tot het juiste antwoord te zijn gekomen. Geloven we hem? Heeft hij een punt of zien we dit totaal anders? En hebben we al gehoord van de game Kingmaker, waarin je ridders kunt aanvallen met tanks? Klinkt goed toch? Of juist niet? de drie heren buigen hun hoofd hierover en komen in deze video met hun antwoord.

Hebben we dan eindelijk de oplossing voor de juiste prijsstelling van games?

Ook is er een mail van iemand die na het spelen van Hellblade 2 eindelijk weert plezier had met gamen. Met name door de lengte van het spel. Kwaliteit ten top en binnen een week uitgespeeld. Is dat ook ons ding en weten we meer van dit soort titels? Ga er maar voor zitten, en trek dat Gamekings zonnetje binnen via je modem. Dit is Brievenmaandag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch