Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Xbox Showcase, Game Pass & Halo Infinite

27/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook deze week is de eerste dag van de maand een maandag. En dus hebben twee presentatoren vragen-dienst.   Deze week zijn dat Koos en Skate die samen weer een aantal A4’tjes met vragen voor de snufferd gedouwd kregen. Of ze maar even een gevat antwoorden op al deze kwesties wilden geven. Waarop ze rustig met hun hoofd knikten, naar de studio liepen en achter de desk plaats namen. Vragen over vooral de Xbox Games Showcase en Game Pass stonden op hen te wachten.

Xbox Games Showcase heeft een hoop losgemaakt

De Xbox Games Showcase heeft een hoop losgemaakt onder gamers. Sommigen zijn nu nog meer overtuigd van hun keuze, maar er is ook een grote groep van twijfelaars. Zo hebben we een vraag van iemand die dankzij de Showcase nu meer naar Xbox neigt vanwege de Game Pass. Hoe kijken de twee daar tegen aan? En waarom lullen we zo veel over Game Pass en zo weinig over PSNow. Dat doet toch min of meer hetzelfde? Of hebben we soms een gekleurde bril op? Groen gekleurd in dit geval? Een ander vond de Showcase juist flink tegenvallen en vroeg zich af of Microsoft niet gewoon de helft van hun games nog achter de hand houdt? Want dit kan toch niet alles zijn?

‘Waar zijn de Sea of Thieves van Sony?’

Een leuke vraag is waar de Sea of Thieves games van Sony blijven. Dit naar aanleiding van het constante verhaal dat alleen Sony de echte goede verhaal gedreven singleplayer games heeft. Hoe kijken de twee tegen deze kwestie aan? (Gelukkig) zijn er ook vragen over andere onderdelen. Zoals een vraag over The Last of Us 2 dat helemaal geschikt was gemaakt voor blinden? Denken Koos en Skate dat meer games dit gaan doen? Zou het misschien een verplichting moeten zijn? Ga dus lekker zitten voor een klein uurtje gebabbel over alles wat ons gamers momenteel bezighoudt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch