Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Xbox Series X & S en de top 50 aller tijden

14/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je let even niet op en de zomer is voorbij. Nog een paar weken kunnen we genieten van het mooie weer en mogelijk onze nieuwe airco (met dank aan Rob van de community) uitproberen. En natuurlijk de Xbox Series X en de PS5. Voor ons maken de getijden niet echt uit. Wij zijn altijd in een zomerse bui. Zo ook deze keer Boris en Jelle die aan de desk zijn gaan zitten om al jullie vragen te beantwoorden. En je weet het, als dit duo bij elkaar zit dan wordt het altijd een spektakel. Laat de brieven dus maar komen…

De top 50 games aller tijden

Een Premium Baas valt met de deur in huis en vraagt of het geen leuk idee is als Premium Bazen hun top 10 games aller tijden inleveren. En dat wij daar dan een top 50 van maken en doornemen met de crew. Wat vinden Boris en Jelle van dit idee? Is het iets wat bij de Eindejaarsperiode past? Een ander lid van de community heeft onlangs een aantal games uitgespeeld waar hij nu een aantal vragen over heeft. En hé, laat Brievenmaandag daar nu precies voor bedoeld zijn. En dus checken de twee zijn brief.

Veel vragen over de Xbox Series X & S

Natuurlijk zijn we ook vragen binnen gekomen over de Xbox One S. Sommigen zijn aan het twijfelen geslagen. Welke van de twee moeten ze nu kopen: de Xbox Series X of de Xbox Series S? Wat zouden Boris en Jelle deze twijfelaars aanraden? Ook een vraag over een game die Jelle ooit graag wilde spelen. Een community lid kocht hem daarom, vond er niks aan en wat nu? Dit en een hoop andere vragen via de mail en Discord plus natuurlijk alle op- en aanmerkingen vanuit de chat maken dat dit een lekkere ouderwets begin van de week gaat worden. Veel plezier met deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch