Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over wiet verbouwen, games testen en het Coronavirus

23/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zon schijnt als een malle buiten. Toch zitten we binnen. Met dank aan het Coronavirus wat er nu voor de tweede week op rij voor zorgt dat een zeer groot deel van de Nederlanders binnen moet blijven. Alsof het bovennatuurlijke ons nog even extra wil pesten. Gelukkig is daar Brievenmaandag om jou wat op te fleuren. Dit keer met Daan en Jelle. Ze gaan op gepaste afstand van elkaar de vragen die jullie gesteld hebben (of gaan stellen in de chat), beantwoorden.

Of we ook zelf wietplanten kweken…

Er zaten deze week gelukkig weinig vragen over het Coronavirus bij. Kijkers willen duidelijk ook even de focus op andere zaken leggen. Bijvoorbeeld op het kweken van wietplanten. Of we daar ervaring mee hebben? En hoe testen we onze games? We moeten er vaak meerdere per week doen en dat vreet tijd. Hebben we trucjes om dat proces te vergemakkelijken? En zo ja, durven we die met jullie kijkers te delen?

Hoe gaan wij om met de angst en onzekerheid rondom Corona?

Een andere fraaie is de mail waarin iemand ons vroeg of we in onze vrije tijd wel eens een (game)community hielpen? Een nobel streven in een tijd waarin we, gedwongen, meer vrije tijd hebben. Hoe zit het met Blast Galaxy? Is de toko nog open? En hoe komen ze de tijd door? En tot slot toch ook één vrij wezenlijke vraag over het Coronavirus. Zijn wij er ook bang voor? Hoe gaan we om met de stress die dit virus iedereen bezorgt? Hopelijk hebben jullie weer veel plezier aan het bekijken of beluisteren van deze editie van Brievenmaandag. Het zijn pittige tijden met veel onzekerheden. Maar het geeft ons in ieder geval een goed gevoel dat we met onze content veel mensen afleiding kunnen bezorgen. Let dus goed op jezelf en je naasten en heb plezier met deze video.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch