Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Corona, PlayStation 5 en Squadron 42

16/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Corona of Corona, er is ook deze maandag gewoon een Brievenmaandag. Gewoon op de bank in de studio. Zo lang dat kan, doen we dat. In deze zware tijden is afleiding namelijk zeer belangrijk en we hopen hiermee de gedachtes van de mensen even een uurtje naar andere kant te kunnen sturen. Een wat meer ontspannen kant. Jelle en JJ wonen het dichts bij het kantoor en zijn dus aanwezig om de vragen uit de mails, Discord en chat te beantwoorden.

Verplicht gamen door Corona

En vragen zijn er gelukkig meer dan genoeg. Natuurlijk deels over het Coronavirus en de nieuwe omstandigheden. Hoe gaan we daar mee om? Maar gelukkig ook vragen over games en gaming. Want nu we met zijn allen geacht worden binnen te blijven, is gaming wel een heerlijke uitlaatklep. Niet voor niets dat Xbox Live afgelopen zondag de druk niet meer aan kon. JJ kan hier in ieder geval smakelijk over vertellen aangezien zijn Doom Eternal review sessie vast liep door het uitvallen van deze dienst van Xbox. Klein leed als je kijkt naar de Corona crisis. Maar ook klein leed doet pijn.

Lekker veel brieven op deze maandag

In deze editie van Brievenmaandag zitten een aantal leuke vragen. Bijvoorbeeld waarom er zoveel aandacht is voor Cyberpunk 2077 en zo weinig voor Squadron 42? Je weet wel de gewraakte allerduurste Kickstarter game ooit. En als we steeds zeggen dat backwards compatibility zo belangrijk is voor de next gen generatie, waarom kraken we dan zo wat elke port van oude Nintendo games op de Switch af? Ook is er een vraag of we nog wat gaan doen met de inzendingen van de Dreams competitie? Dat alles en geheid nog veel meer dankzij de chat, zie en hoor je allemaal in deze editie van Brievenmaandag. In de hoop dat de vervelende waan van de dag voor even naar de achtergrond verdwijnt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch