Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over wat te doen met Cyberpunk 2077 en de mancave

14/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandag is de dag gewijd aan brieven. Oftewel hoogste tijd voor een nieuwe editie van Brievenmaandag. Vandaag zitten Boris en Daan voor jullie klaar om al jullie brandende vragen te beantwoorden. Zo bespreken zij in deze editie of je nu al Cyberpunk 2077 moet spelen of toch nog even moet wachten, of het reviewen van een game een andere ervaring bied dan het spelen voor plezier, wat het beste gamejaar was en nog veel meer.

Keuzes en nog eens keuzes

Afgelopen week is een van de meest geanticipeerde games van de afgelopen paar jaar uitgekomen, en hij is vet … als je een dikke PC hebt. Op de next-gen console wordt het al een iets anders verhaal en op de PS4 en de Xbox One kun je spreken van een onspeelbare game. Logisch dus dat er mensen zijn die twijfelen of ze de game nu al moeten halen of dat ze beter nog even een paar maanden kunnen wachten totdat de echt next-gen update uitgebracht wordt door CD Projekt Red. Wat is op dit moment de juiste keuze? Spelen op de oudere consoles? Spelen op de next-gen consoles zonder update? Wachten tot de next-gen update? PC? STADIA!? Boris en Daan gaan advies geven.

Welk gamejaar was het beste?

Velen van ons zitten al een redelijk aantal jaartjes bij Gamekings. We hebben hele goeie gamingjaren voorbij zien komen, en ook ontzettend slechte jaren langs zien komen. Plus alles wat daar tussen in zit. Maar wij bij Gamekings zijn natuurlijk 100% positief van aard en daarom focussen wij ons alleen op het beste jaar. Welk jaar vonden Daan en Boris het beste jaar voor gaming? Nou, daar kom je maar op een manier achter. Door dit item aan te zetten en lekker te gaan zitten. Het is maandag, dus is het tijd om voor een uurtje op je luie reet te zitten en te genieten van een gloednieuwe Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch