Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over vette cadeaus, Ede Staal & zeikende gamers

06/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat zou een maandag zijn zonder een editie vanĀ Brievenmaandag? Ook een maandag natuurlijk, maar dan wel een ietwat minder leuke? Toch? Zonder deze rubriek zou je bijvoorbeeld met jouw prangende vragen blijven zitten. Je hebt dan ook geen hol te beluisteren tijdens je werk? En wie weet vergeet je wel helemaal dat het maandag is als jouw vaste kijk- of luistersessie niet ingepland staat. Dat willen we niet en dus zijn Boris, Jasper en Jelle achter de desk gaan zitten om al jullie brieven, mails en posts in de DiscordĀ te beantwoorden. Vragen over bijvoorbeeld onze meest bijzondere game, top 3 beste Indie games en de komst van de Switch 2. Hebben de drie een passend antwoord op al deze kwesties? Je ziet en hoort het in de Brievenmaandag van maandag 6 maart 2023.

Brievenmaandag: Waarom zeiken gamers vandaag de dag zoveel?

Een leuke vraag is ook die over de prachtige artbooks die worden uitgegeven rond sommige grote games. Is dat iets waar we enthousiast van worden? Kopen we er zelf wel eens eentje? En vinden we dat ze meerwaarde hebben? Want dit soort artbooks zijn vaak niet goedkoop. Een andere briefschrijver vindt dat gamers vandaag de dag te veel zeuren en zeiken. Niks mag meer tegenwoordig en op elke game is wel weer iets aan te merken. Terwijl niemand daar vroegah een probleem mee had. Vanwaar deze change? En hoe krijgen we de geest weer in de fles? Boris, Jasper en Jelle denken na (dat hopen we ) en geven hun eerlijke antwoord.

Voor welk cadeau mogen ze ons altijd wakker maken?

We hebben ook een jarige Job binnen de community. De zoon van een een zeer trouwe kijker. Hierdoor moest hij terugdenken aan zijn eigen verjaardag als kind. Toen kreeg hij Duckhunt van zijn ouders en speelde daar maanden onafgebroken mee. Een voor hem onvergetelijk cadeau. Voor welk cadeau mogen ze ons altijd wakker maken? Al deze vragen en meer worden beantwoord in deze editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch