Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Ubisoft, de E3 2023, Mastermovies & vette sneakers

27/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door de game Scars Above. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Publisher Plaion heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Na een fris maar zonnig weekend keren we met zijn allen terug naar het werk. Om een nieuwe editie van Brievenmaandag voor jullie op te nemen. De langstlopende gaming rubriek van Nederland. Al ruim zestien jaar  lang beantwoorden we elke maandag de prangende vragen van de community. Zodat iedereen peace of mind heeft en zen de werkweek in kan gaan. Heren van dienst zijn vandaag Huey, JJ en Skate. De drie gaan de antwoorden geven op een aantal vragen. Waarom heeft Ubisoft er bijvoorbeeld voor gekozen om dit jaar op de E3 aanwezig te zijn, waar zo veel anderen weg blijven? En welke games zullen ze dan kunnen tonen? Ze zeggen zelfs een ijzersterke line-up te hebben. Weten wij iets meer? Een andere brievenschrijver wil weten of we nog goede PC horror games kennen? De antwoorden op deze twee vragen en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 27 oktober 2023.

Brievenmaandag: Waarom wil Ubisoft naar de E3 gaan?

Een leuke vraag was hoe onze band met Mastermovies tot stand is gekomen? Hebben we nog contact met deze heren en hoe zijn ze terecht gekomen? Iemand anders wil weten of we ooit een game via een Kickstarter hebben gesteund. Of ‘gebacked’ als ze zo mooi zeggen? En wat zijn onze favoriete type sneakers? Vragen te over dus. Alle antwoorden zie je voorbij komen in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

De sci-fi third-person action adventure shooter Scars Above

Zoals je boven al las, is deze editie van Brievenmaandag mogelijk gemaakt door Scars Above. Het betreft een sci-fi third-person action adventure shooter die aansluit bij de huidige trend van zeer uitdagende games. Aanstaande vrijdag gaan we het spel streamen en daarom volgt in deze video de eerste kennismaking.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch