Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over vakantie, Dead Island 2, Switch & Japanse barretjes

05/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ene maandag is de andere niet. En dat is maar goed ook. Om nu a la Groundhog Day, elke maandag exact hetzelfde te beleven, dat gaat ons wat te ver. Niemand van jullie zit ook te wachten op een item waarin we week-in-week-uit dezelfde brieven zitten te beantwoorden. Nieuwe maandag, nieuwe kansen dus. Helemaal omdat JJ, gezegend met een lichte tint, is terug gekeerd uit Rhodos. De brieven zijn de netjes uit geprint en de heren goed ingeroosterd. Tijd om met drie mensen de zoals altijd prangende vragen vanuit de community te gaan beantwoorden. Huey, Jelle & JJ zitten dit keer klaar om jullie anderhalf uur lang aangenaam te verpozen. Bijvoorbeeld met hun antwoorden op vragen als… Je ziet en hoort hun relaas in de Brievenmaandag van maandag 4 september 2022.

Zonder brieven en posts geen Brievenmaandag

Brieven dus. Zonder brieven en posts geen Brievenmaandag. En ook dit weekend kwamen ze binnen. Bijvoorbeeld van iemand die een dikke gaming laptop had gekocht, maar zich nu af vroeg wat hij er mee moest, zich beseffend dat de meeste games ook voor zijn consoles uitkwamen. Kat in de zak? Of ligt dit anders? Na het afgelopen Formule 1–weekend in Zandvoort was het logisch dat er ook een vraag over racen op de console of PC zou binnen komen. Ditmaal een over het gebruik van een alternatief racestoeltje. Moet je echt een dure raceseat kopen of kun je ook creatief zijn met gewone zetels? De drie heren geven hun eerlijke antwoord.

Hoe vet wordt Dead Island 2?

De afgelopen weken stonden voor velen in het teken van vakantie. Zon, zee en lekker eten en drinken. Of juist wandelen in de bossen. Een vraagsteller vraagt zich af of wij ook iets missen tijdens de vakantie? Games? TV, een bepaald soort eten? Dit en veel meer vragen zie en hoor je terug in de Brievenmaandag van maandag 5 september 2022.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch