Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Gamescom, E3 & Summer Game Fest

29/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeuj het is de Brievenmaandag naar Gamescom. Afgelopen week zijn we met vier man sterk afgereisd naar Keulen om verslag te doen van de grootste gaming beurs van dit jaar. Helaas vielen de aankondigingen tijdens Gamescom Opening Night Live een beetje tegen, maar toch was er genoeg aan games om te checken en juist die games die we normaliter misschien links hadden moeten laten liggen.

Gamescom previews en meer!

Je kunt deze week dan ook aardig wat previewtjes verwachten vanaf de Gamescom beurs. Je hebt natuurlijk al Lies of P en Dead Island 2 voorbij zien komen, maar we hebben nog veel meer voor je in petto. Zo hebben we Killer Klowns From Outer Space, System Shock en nog een aantal andere previews voor je in de planning staan. Daarnaast kun je deze week ook nog de Premium review van Saints Row verwachten en zondagochtend staat er zoals altijd een nieuwe Nerd Culture podcast op je te wachten. Genoeg te doen dus!

Premiumvision staat in het teken van de Gamescom

Als kers op de taart hebben we deze week Premiumvision nummertje 16 voor je klaarstaan aanstaande zaterdag. Deze Premiumvision staat uiteraard volledig in het teken van de Gamescom, onze roadtrip en de nachtelijke escapades. Dit doen we geheel in stijl want Ford Nederland zegende ons met een wel hele brute bak. Dit keer mochten we de gloednieuwe Ford Mustang Mach-E SUV meenemen. Ideaal voor de snelwegen van onze Oosterburen om even te kijken wat deze Mustang in huis heeft.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch