Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Ubisoft en Game Pass, Gamescom & tv schermen

04/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe week, nieuwe maandag, nieuwe editie van Brievenmaandag. Met dit keer 100+ jaar aan levenservaring achter de desk. JJ en Skate zijn aangeschoven om de brieven en de vragen die via ons Discord kanaal zijn binnen gekomen, te gaan beantwoorden. En vragen zijn er. Over allerhande onderwerpen. Gelukkig dus dat de heren zo’n beetje van alles verstand hebben. Deze editie van Brievenmaandag kent vragen over onder andere de aankomende Gamescom, Ubisoft en hun plannen voor Game Pass, Spore vs Starfield en de wederkerende ‘wat is de beste monitor of beeldscherm om op te gamen?’-vraag. Dit en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 4 juli 2022.

Brievenmaandag: Gaat Ubisoft in de toekomst meer games op Game Pass zetten?

De Gamescom komt eraan. Wat gaan we er mee doen? Een logische vraag vanuit de community. En wat denken wij dat de plannen van Ubisoft zijn ten opzichte van de Xbox Game Pass. Dit weekend hebben ze er verscheidene top-games opgezet. Is dit het begin van meer of blijft het zo? Natuurlijk zijn er ook vragen over hardware. Welke monitor we het beste vinden of hoe je jouw TV het beste kunt instellen. In deze video zie je of de vragensteller mazzel hebben met een technisch bekwamen presentator achter de desk.

Waar is de locatie van de ROG Zephyrus M16 gaming notebook?

In deze Brievenmaandag is ook een hint te vinden voor de Gamekings Zephyrus Quest die donderdagavond tussen 18:00 en 21:00 live gaat plaatsvinden. Wie vindt als eerste de locatie van ROG Zephyrus M16 laptop ter waarde van 2000 euro en neemt hem mee naar huis. Of als je als tweede komt, de ROG Chakram X muis, ROG Delta S Animate keyboard & ROG Strix Flare II Animate headset. En ook nummers 3 en verder krijgen een cadeautje mee naar huis. Check dus snel deze editie van Brievenmaandag of onze social media waar dagelijks hints zijn te vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch