Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Artificial Stupidity, Hogwarts & relatiebreuken

20/02/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Backbone. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Backbone heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het druilerige weekend ligt achter de rug, het is tijd om naar het werk terug te keren. Wij verzachten die pijn door een fonkelnieuwe editie van Brievenmaandag op jullie los te laten. De rubriek waarin we alle prangende vragen van de community voor je beantwoorden. Heren van dienst zijn vandaag Jasper, JJ en Skate. De drie gaan antwoorden formuleren op een aantal vragen. Bijvoorbeeld waarom de AI van veel games zo stupide is? Wanneer breekt de tijd aan dat AI ook echt wat gaat toevoegen aan de game, verder dan een voorgeprogrammeerd patroon en dialoog per NPC? Ook baalt iemand flink van de ‘pc-visering’ van de UI in console games. Is dit luiheid of zit er een bepaalde reden achter? En waarom zijn steeds meer games always online? Wat zijn daar de beweegredenen voor? De antwoorden zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 20 oktober 2022.

Brievenmaandag: Welke games en muziek checken wij bij een relatiebreuk?

Dan relaties. We zitten bij Gamekings even in een dippie. En we zijn niet de enigen, getuige een brief van een community lid wat ook een relatiebreuk heeft moeten ondergaan. Zijn vraag is of we bepaalde games & muziek hebben om dat soort tijden een beetje rustig door te komen? Ervaringsdeskundigen als de heren zijn, hebben ze daar een passend antwoord op.

Scoor nu de Backbone met 20 euro korting

Een tijd terug bespraken we tijdens Gearkings de de Backbone. Een device wat er voor zorgt dat je de games op jouw console easy kunt besturen met een controller. Ja, er zijn meer van dit soort devices, maar deze voelde bij ons erg lekker aan. En dus is het tof dat je deze controller nu met 20 euro korting kunt kopen. Interesse de aanbieding voor de PlayStation versie vind je hier en de Xbox editie (inclusief 1 maand Game Pass Ultimate) hier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch