Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Ubi Forward, Monkey Island & Tokyo Game Show

12/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten en je kunt nog zonder jasje naar buiten. Een heerlijke dag om de week mee te beginnen. En beginnen doen we bij Gamekings altijd met Brievenmaandag. De rubriek waarin we al vele jaren de binnengekomen mails beantwoorden. Dit keer zitten Jelle en JJ klaar om alle antwoorden aan je te gaan geven. En er zijn ook deze week een aantal prikkende mails binnen gekomen. Wat dacht je van een mail waarin gevraagd wordt van welke game wij rustig worden. Of wat we vonden van de Ubi Forward presentatie van afgelopen zaterdag en wat voor ons de mooiste plek op aarde is. Vragen genoeg dus, ga maar lekker klaar zitten voor de antwoorden van Jelle, JJ en Koos. Dit is de Brievenmaandag van maandag 12 september.

Brievenmaandag over 7500 uur in Diablo 3 spelen

We hebben een mail ontvangen van een kijker die meer dan 7500 uur in Diablo 3 heeft gestoken. Hebben wij ook een game waarin we zoveel uren hebben doorgebracht? Of spelen we vooral veel verschillende games voor ons werk waardoor we niet te lang kunnen blijven stil staan bij een en dezelfde titel? Een vraag gaat ook over locaties. Nu we van allemaal zo’n beetje wel terug zijn van vakantie, wil de schrijver van de mail weten wat voor ons de mooiste plek op aarde is. In het echt dus, niet in game, want we komen ook nog wel eens buiten.

Gaan we aandacht besteden aan de nieuwe Monkey Island?

Binnenkort komt er een nieuw deel van Monkey Island uit. is dit iets wat we willen spelen en gaan reviewen? En hebben we iets met het roemruchte point & click genre? Of is dat niet meer van deze tijd? Dit en veel meer antwoorden op andere vragen ga je zien en horen in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch