Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over TV’s, PC hardware en het kopen van je console

12/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe maandag bij Gamekings betekent ook een gloednieuwe Brievenmaandag! En wie zien we daar nu?! Is dat Skate The Great op je scherm?! Oh, jazeker! Skate is helemaal hersteld van zijn coronavirus en teamed samen met Jelle up om al jullie prangende vragen te beantwoorden. En de keuze was groots, waarvoor dank! De mannen hebben het o.a. over TV’s, PC hardware en hoe je het beste aan je console kan komen.

TV’s bij Gamekings Brievenmaandag

We weten dat jullie er niet per se meer op zitten te wachten, maar de brieven blijven nu eenmaal ingestuurd worden. En dus gaan Jelle en Skate het deze week opnieuw over TV’s hebben. Zo is er iemand die een gloednieuwe LG 77 inch bakbeest heeft gekocht. En hij wil graag de settings van zijn TV zo goed mogelijk maken. Dat begrijpen Skate en Jelle natuurlijk maar al te goed, maar wat hebben zij hier verder nog meer op te zeggen? Is een 77 inch monster nu wat je echt nodig hebt? En wat als je die TV ook nog eens voor de neus van een ouder echtpaar wegneemt? Allemaal vragen waar Jelle en Skate bij deze editie van Brievenmaandag video antwoord op gaan geven!

PC hardware

Een neverending story als je een PC-gamer bent is hardware. Op het moment dat je een nieuwe PC en of hardware koopt, is het in principe al verouderd, wat niet per se bevorderlijk werkt. Daarnaast is er vaak een soort haat liefde verhouding tussen mensen die hardware gebruiken van Intel/Nvidea of AMD/ATI. Skate is zelf een fervent streamer en PC gamer, dus bij hem konden we deze ingezonden brief wel neergooien. Wat de oudgediende hierop te zeggen heeft zie je uiteraard in de video hierboven! Is dat dan alles? Oh nee, zeker niet! We hebben dit keer maar liefst anderhalf uur aan content voor je klaar staan met alle ingezonden brieven, dilemma’s en levensvragen. Veel kijkplezier!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch