Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over ondergesneeuwde games, Tomb Raider & Starfield

11/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe week begonnen en dat brengt altijd een nieuwe editie van Brievenmaandag met zich mee. De rubriek waarin we elke week jouw al dan niet prangende vragen beantwoorden. En ook na zestien jaar komen er nog steeds een hoop brieven binnen. Digitaal natuurlijk, maar toch… En wat doen we met al die vragen? Voorzien van een passend antwoord natuurlijk. Zo gaan Huey, Jelle en Koos het in deze editie onder andere hebben over third-party controllers voor de PS5, de verloren passie voor videogames en onze verwachtingen omtrent Summer Game Fest 2022, de nieuwe Tomb Raider, Starfield en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in de Brievenmaandag van maandag 11 april 2022.

Wat is de beste third-party controller voor de PS5?

Met de zomer in aantocht, lijken veel gamers op zoek te zijn naar warme gevoelens. Bijvoorbeeld een subsitituut voor de E3 passie. Immers, de E3 gaat zoals we allemaal weten, niet door. Wel komt er iets anders. De Summer Game Fest 2022 van Geoff Keighley. En daarover is een vraag binnen gekomen. Want wat verwachten we dat de twee grote giganten namelijk Sony PlayStation en Xbox gaat doen op dat event? Denken we dat ze veel nieuwe games gaan aankondigen met misschien wel wat verrassingen? Of doen ze er helemaal niks? Verder is er een brief binnen gekomen over third-party controllers voor de PS5. Wat is onze ervaring hiermee en wat raden we aan? 

Brievenmaandag over het terugvinden van een verloren passie

Verder is er ook een vrij serieuze vraag binnen gekomen. Over iets wat wellicht allemaal wel eens hebben meegemaakt. Een periode waarin we even onze passie zijn kwijtgeraakt voor videogames. Een community-lid loopt met dit ‘probleem’ en vraagt ons hoe hij daar mee om moet gaan en hoe hij daar eventueel uit kan komen? Verder zijn er vragen binnen gekomen over Crystal Dynamics en Tomb Raider, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, Starfield en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van Brievenmaandag.

Speciale actie van Black Desert Online

Fan van Black Desert of MMO’s in het algemeen? Tot en met woensdag kun je gratis aan de slag in Black Desert Online, inclusief de nieuwe expansie Eternal Winter. En ja, je mag de game daarna ook houden. Het is play-to-keep. Interesse, click dan hier

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch