Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over The Elder Scrolls Online, Google Stadia & FIFA 23

09/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms zijn er van die dagen dat je als gamer vast zitten met een brandende vraag. Een die gewoonweg niet kan wachten. Die je op stel en sprong beantwoord wilt hebben. Gelukkig hebben we op de maandag daar speciaal de rubriek Brievenmaandag voor. Een rubriek waar we al ruim 17 jaar al jullie brandende vragen beantwoorden. En wie weet zit jouw vraag er deze week wel bij. Vandaag onder andere over cross play in FIFA 23, iMac vs PC, tips voor The Elder Scrolls Online en next gen ervaringen op de Xbox Series X. Je gaat het allemaal zien en horen in deze editie van Brievenmaandag.

Vraag over The Elder Scrolls VI en Online

Zo is er in deze editie een vraag over The Elder Scrolls. Een kijker is benieuwd naar de release van The Elder Scrolls VI. Want wanneer komt dat nu uit? Een ander community-lid wel graag wat tips hebben voor The Elder Scrolls Online. Die je natuurlijk ook kunt vinden in onze speciale serie van ESOterisch talkshows. Maar hoe zit het voor spelers die net beginnen, hebben wij wat tips? Een andere vraag komt van iemand met een gigabit verbinding die erg last van een lage upload snelheid. Hij heeft van alles geprobeerd. Het probleem is echter nog niet opgelost. Wat is de maximale upload speed van een gigabit verbinding op de PS5? Weten wij hoe dat zit?

Brievenmaandag over Google Stadia

Volgende vraag. Hoe zit het met Square Enix nu het Westerse deel van de uitgever verkocht is? Is het een goed idee als ze nu bij Sony PlayStation gaan horen? Of toch zelfstandig blijven? Verder hebben we een vraag binnen gekregen over Cloud gaming. Gaat het ooit echt succesvol worden? Tot slot is er iemand die zoekt naar de perfecte PC. Hij wil het vooral gebruiken voor foto & video bewerking, maar ook wat op kunnen gamen. Is een iMac dan een goed idee? Of kun je beter gaan voor een Windows PC of laptop? de antwoorden ga je allemaal zien en horen in deze editie van Brievenmaandag. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch