Menu Premium
Loading...

ESOterisch, een Gamekings Elder Scrolls talkshow, part 4

29/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Bethesda. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Bethesda heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom bij een gloednieuwe editie van ESOterisch. De talkshow die helemaal om, je raadt het al, Elder Scrolls Online draait. Dit keer gaan we je van alles vertellen over de toekomst van deze MMO. Hoe hebben wij de presentatie van donderdag ervaren toen onder andere de nieuwe DLC genaamd High Isle getoond werd? Kennen we dat gebied? En kijken we ernaar uit? Jelle, Daan en een speciale gast nemen alles met je door in ESOterisch deel 4.

In The High Isle gaan we het gebied van de Bretons betreden.

Het is, zoals we nu weten, nog een half jaartje wachten (juli) voordat we met het volgende hoofdstuk voor The Elder Scrolls Online aan de slag kunnen. The High Isle is het gebied van The Breton. Nog nooit eerder was het gebied te zien in de games van The Elder Scrolls. En dat maakt nieuwsgierig. The High Isle is een grote groep van eilanden,  waaronder Honduras en Aménos. En dat zijn de twee eilanden die we in de zomer gaan zien in de game. Maar er werd meer aangekondigd donderdag. Veel meer….

ESOterisch kent ook een special guest

In deze ESOterisch hebben we zoals altijd een hele lijst van activiteiten dat we afwerken. Zo gaan we met de kijkers een nieuwe character maken. Wat gaat het worden? Een man of vrouw? We kijken dus terug naar The High Isle presentatie van Bethesda en we praten over het afgelopen jaar toen we vooral door Oblivion liepen. Dat doen we met een special guest. Dit en meer zie en hoor allemaal in ESOterisch nummertje 4. 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch