Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over (te) lange video’s, de strijd tegen lepra en de ideale game mash-up

20/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je bent er zoals zo vaak in je even bij aanbeland: de maandag. En dat betekent dat er een nieuwe editie van onze rubriek ‘Brievenmaandag’ klaar staat. Vandaag zijn aangeschoven Jasper, Koos en Skate. Drie mannen die inmiddels flink wat ervaring hebben met beantwoorden van lastige vragen. Dus laat maar komen die vragen. Over bijvoorbeeld de lengte van onze video’s. Is die niet wat te lang? Over onze favo setup qua monitoren bij de PC? Twee losse schermen of wide screen? Hoe kijken we tegen gameverslaving aan? Groot probleem of storm in glas water? En welk type game kan kinderen in Nepal helpen bij de strijd tegen lepra? Dit en enkele andere vragen gaat allemaal beantwoord worden in de Brievenmaandag van maandag 20 maart 2023.

Brievenmaandag: Hoe helpen we kinderen in Nepal in de strijd tegen lepra?

We kregen een vraag vanuit de community waarom wij vaak lange video’s maken. Is dat bewust, loopt een opname uit de hand of kunnen we zaken niet kort houden? Een andere vraag die we behandelen, is gameverslaving. Hoe denken wij daarover en hebben wij er wel eens mee te maken gehad? Daarnaast bespreken we onze voorkeur voor een 1 wide screen of twee losse monitoren bij onze PC-setup. Iets wat natuurlijk een persoonlijke keuze is en afhangt van de manier waarop je werkt en wat je prettig vindt.

Wat is onze ideale PC-setup qua monitoren?

Tot slot geven we, naar aanleiding van een vraag, nog wat tips voor things to do voor een vakantie naar San Fransisco, Los Angeles en Las Vegas. Iets wat we zelf ook wel zouden willen doen op dit moment. Maar goed, dat gaat het nu niet om. Deze steden hebben veel te bieden, maar wat is nu het wreedst om te gaan doen? Jasper, Koos en Skate geven wat suggesties voor bezienswaardigheden, activiteiten en eetgelegenheden die je niet mag missen tijdens jouw vakantie.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch