Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over “boycot” Dungeons and Dragons, GTA 6 & de eerste video-vraag

13/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor je het weet is de dag aangebroken: Een nieuwe maandag. Wat betekent dat er een nieuwe editie van onze stokoude rubriek ‘Brievenmaandag’ klaar staat. Vandaag zijn aangeschoven Jelle, Koos en Skate. Drie mannen die dit varkentje al veel vaker hebben gewassen en doorgaans met succes. En dus krijgen jullie een heerlijke editie te zien van de enige echte vragenrubriek over games van de Lage Landen. Vragen waren er te over en dus is er een mooie selectie gemaakt met daarin ook de allereerste vraag die verpakt is in de vorm van een video. Waarmee misschien een nieuwe trend is ingezet. De vraag in de video gaat over Star Citizen. Wanneer we een item gaan maken over deze game? Het spel verdient dat volgens de videomaker namelijk. Ram dus snel op de overbekende Play knop en geniet van de Brievenmaandag van maandag 13 maart 2023.

Brievenmaandag met de eerste vraag ooit die in een video verpakt is

We hebben ook een brievenschrijver die van de console wil gaan overstappen naar de PC. Zijn budget is ongeveer 2000 euro. Of we tips voor hem hebben? Gelukkig voor de beste man zit Koos bij deze editie en dus kan hij hem van advies voorzien. Ook interessant is de vraag of een tweede deel van een franchise kennen die beter was dan het eerste? Breinkrakertje deluxe. En weten we al iets over een nieuwe Just Cause en een releasedatum voor GTA6?

Welk deel 2 was beter dan deel 1?

Tot slot hebben we een een brief binnen gehad van een wel heel bekend persoon. Verblijvend aan de andere kant van de wereld. Welke game of welk game genre was voor ons in eerste instantie een ‘ver-van-mijn-bed-show’, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit onze collectie? Dat is er een om over ne te denken. Maar het antwoord is er gekomen en die ga je zien en horen in deze editie van Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch