Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Switch OLED, OLED-TV’s en de totale gaming hel

12/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het EK is achter de rug, geen Formule 1 deze week en alleen JJ vindt de Olympische Spelen tof. Dus ruim baan voor game gerelateerd geleuter in deze editie van Brievenmaandag. Over de Switch OLED, TV’s en fillers in games. Met Skate en Daan op de bank. Twee heren die weten hoe ze moeilijke vragen kunnen beantwoorden en hij skills dit keer ook echt nodig hebben omdat er nogal wat brieven binnen kwamen deze week. Dat is soms lastig te peilen. De ene keer heb je net genoeg brieven om de livestream op gang te krijgen. Zeven dagen later moet je de helft van de binnengekomen post op de reservelijst zetten. Wat betekent dat we ze volgende week behandelen.

‘Moet ik de Switch OLED nu wel of niet kopen?’

Veel brieven dus. En zeker ook een aantal interessanter vragen. Zo is er iemand die vind dat veel moderne games weliswaar omvangrijker zijn geworden, maar dat de opvulling vooral met redelijk zinloze fillers gebeurd. Zijn we het daar mee eens? Natuurlijk is er een vraag over de Switch OLED. Of iemand die moet halen of wachten tot een 4K-versie? En waarom kondigen publishers games aan die nog niet eens de design-fase zijn ontstegen? Of, wat is voor de ons de absolute gaming hem? Game met bugs? Servers die niet werken bij launch? Een te hoge moeilijkheidsgraad of toch iets geheel anders? Daan en Skate moesten er even over nadenken, maar hadden uiteindelijk zoals altijd een antwoord paraat.

Kritische vraag over OLED TV’s

Tot slot is er ook een kritische vraag over de LG OLED TV’s. Het geluid zou niet goed zijn? Of iemand die liever een Samsung koopt voor zijn PS5. Wat is het antwoord van Daan en Skate hierop? Als je dat wilt weten moet je gewoon even lekker stevig op de Play button rammen. Dan is je week meteen mooi begonnen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch