Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Starfield, Sekiro 2, kerstbomen en Sinterklaas

05/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ene maandag is de andere niet. Het enige wat je zeker weet is dat ie vlak achter de zondag zit. Anders was het bijvoorbeeld een dinsdag of donderdag, Deze maandag zitten er in een frisse studio drie heren voor je klaar. Op de dag van Sinterklaas. Boris, Huey en Koos hebben in deze editie van Brievenmaandag de eervolle taak om alle prangende vragen te beantwoorden. Gedrieën zitten ze achter de desk om zich van deze taak te wijten. De mailbox liep ook deze maandag over. Met dit keer vragen over de hype rond Starfield, de vele handhelds die opeens op de markt komen, Advanced Wars, de veiligheid van Twitch en onze ‘random acts of kindness’. De antwoorden op al deze vragen en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 5 december 2022.

Brievenmaandag: Waar is de hype rond Starfield gebleven?

Toen Starfield een aantal jaren terug werd aangekondigd, was het alsof iedereen het over dit spel had. Vandaag de dag is het een stuk rustiger, ondanks het feit dat Bethesda best wel vaak stukken beeld en info vrij geeft. Een briefschrijver vraagt af waarom dit is? Waarom lijkt de hype wat minder geworden? Of ziet hij het niet goed? En hoe staan we tegenover al die nieuwe handhelds die momenteel de markt op stromen? Hebben we er wat mee, of doet het ons weinig en zijn we happy met de Switch?

Geeft Activision straks Sekiro 2 uit?

We zijn inmiddels niet alleen game, gear en nerd kenners volgens veel kijkers, maar worden ook regelmatig om vakantietips gevraagd. Dit keer voor een vakantie naar Curaçao. Koos is er geweest, dus wie weet, weet hij wat. Er zijn ook vragen over Sekiro 2 en From Software. Gaat die game er komen en is het wel goed dat Activision, gezien het gedoe rond de aankoop, dit gaat uitgeven? Want dat deden ze namelijk wel met het eerste deel. Alle antwoorden ga je van de drie heren krijgen. Zodat de geest verlicht is als je vanavond pakjesavond gaat vieren.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch