Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over God of War, overgewicht en vieze Star Wars shirts

28/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door ROG. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. ROG heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De ene maandag is de andere niet. En daar moeten we maar blij mee zijn ook. Want om nu elke maandag exact hetzelfde te beleven, dat gaat, denken wij, iedereen te ver. Niemand van jullie zit te wachten op een video waarin we week-in-week-uit dezelfde brieven beantwoorden. Wat trouwens wel zo makkelijk zijn voor ons. Anyway, nieuwe maandag, nieuwe kansen dus. Aan de desk zijn aangeschoven Boris en JJ. De rest van de redactie zit in een grieperige lappenmand of geniet van een welverdiende vakantie. But the show must go on. De brieven zijn zoals altijd netjes uit geprint en de heren met het beste been uit bed gestapt. Tijd om de meest prangende vragen vanuit de community te beantwoorden. Bijvoorbeeld over Santa Monica Studios, de Steam Deck, emotionele gebeurtenissen, overgewicht en vieze Star Wars shirts. Je ziet en hoort alles in de Brievenmaandag van maandag 28 november 2022.

Brievenmaandag vol emotionele brieven

Vragen waren er ook deze week genoeg. Waarom zoveel jongeren overgewicht hebben en of gaming hier wat aan kan doen? Iemand die pijn heeft in zijn rug tijdens het gamen en wat hij nu moet doen? Of er nog een vervolg op God of War Ragnarök komt. En waar de game nerds met hun vieze Star Wars Shirts zijn gebleven.

Check de Cyber Monday aanbiedingen van ROG

Als je denkt dat de Black Friday periode nu wel voorbij is, dan heb je het mis. ROG gaat namelijk vrolijk verder door een scala aan aanbiedingen op hun website te plaatsen. Met een paar honderd euro korting op fijne laptops als de ROG Flow X16 en de Asus TUF Gaming A15. Het overzicht van alle deals vind je hier. Doe er je voordeel mee…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch