Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Starfield, iPhone 15 & Cyberpunk 2077

18/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Mortal Kombat 1. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Warner Brothers heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

En ja hoor, ook na dit weekend volgt er gewoon de maandag. Dat betekent dat we ons gaan opmaken voor een nieuwe werkweek én het beantwoorden van een stel vragen vanuit de community. Beantwoord in een nieuwe editie van Brievenmaandag. Ook deze week blijkt onze community vol met dringende vragen te zitten. En we gaan er alles aan doen om de juiste antwoorden bij al die kwesties voorhanden hebben. Vandaag zitten Jasper, Jelle en Koos JJ klaar om de mails en posts op Discord door te nemen. Om ze vervolgens van een goed beargumenteerd antwoord te voorzien. Zo zijn er (ook dit keer) vragen over Starfield en de power van Red Dead Redemption. En waarom heeft de FIFA toch zoveel schijt aan de liefhebbers van voetbalgames? Want waar is de beloofde voetbalgame van hun kant? De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 18 september 2023.

Starfield blijft de gemoederen bezig houden

We kunnen er helaas niet aan ontkomen. Ook deze week kwamen er vragen over Starfield binnen. De space exploration game van Bethesda houdt de gemoederen nog steeds flink bezig. Er is bijvoorbeeld een vraag of je een game tof kan vinden als je ziet dat ie objectief gezien tegenvalt? Verder gaan de drie heren de vraag beantwoorden of de iPhone 15 baanbrekend gaat zijn voor het spelen van games op de mobiel en helpen we iemand met het vinden van de juiste TV.

Scoor je fatalities vanaf 19 september in Mortal Kombat 1

Zoals je boven al kon lezen, wordt deze editie van Brievenmaandag mede mogelijk gemaakt door Mortal Kombat. De fighting serie die berucht is vanwege de brute fatalities, komt met het twaalfde deel en laat je virtueel battelen het overbekende roster aan fighters. Wil je meer weten over Mortal Kombat 1 dan kun je hier alle info vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch