Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Nintendo, horror games & (duh) Starfield

11/09/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door The Crew Motorfest. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Ubisoft heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Ook na deze zondag volgt deze week de maandag. We hebben het vanochtend nog even voor de zekerheid gecheckt. Maar het klopte inderdaad. Dat betekent dat we ons gaan opmaken voor een nieuwe werkweek én het beantwoorden van een setje vragen vanuit de community. Beantwoord in een verse editie van Brievenmaandag. Na al die jaren blijkt dat onze kijkers nog steeds vol met vragen zitten. En wij nog immer de antwoorden paraat hebben. Vandaag zitten Boris, Daan en JJ klaar om de mails en posts op Discord tot zich te nemen en van een mooi en goed beargumenteerd verhaal te voorzien. Zoals vragen over horrorgames, de aankomende Tokyo Game Show en natuurlijk Starfield. Want die game houdt iedereen, ook hier, nog steeds flink bezig. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de editie van Brievenmaandag van maandag 11 september 2023.

Starfield houdt nog steeds iedereen bezig

We moeten ons allemaal voortbewegen over deze aardbol. De vraag van een community-lid is wat daarbij ons favo vervoersmiddel is? De fiets, OV, auto, boot? En komt er ooit nog een game die de wereld echt qua innovatie op zijn kop zet? Click op de Play button en je krijgt het antwoord.

The Crew Motorfest maakt Hawaii vanaf 14 september een stuk minder veilig

Zoals je boven al kon lezen, wordt deze editie van Brievenmaandag mede mogelijk gemaakt door The Crew Motorfest van Ubisoft. De race game met een open wereld is toe aan de derde editie, speelt zich af in Hawaii en bevat ruim 600 verschillende auto’s en motoren. Mocht je meer info willen hebben over deze titel, dan kun je die hier vinden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch