Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Star Wars, Cyberpunk 2077 en Cloud Gaming

04/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een klein weekje pauze is Brievenmaandag terug van weggeweest. We zijn aangekomen in een nieuw jaar en die kunnen we niet beter beginnen dan met een gloednieuwe Brievenmaandag. Jelle en Koos zijn gaan zitten om al jullie brandende vragen te beantwoorden. In deze editie bespreken de mannen onder andere: Geforce Now, Star Wars, Cyberpunk 2077, Cloud Gaming en onze verwachtingen van 2021.

Nieuw jaar, zelfde games

Hoewel we zijn aangekomen in een nieuw jaar, bespreken wij nog steeds een van de meest controversiële games van 2020: Cyberpunk 2077. We weten allemaal wat de huidige staat is van de game, maar nog steeds zijn er genoeg gamers die een poging wagen om de game te spelen. En dat is aan de ene kant ook niet heel gek, want de game is (als ie draait) over het algemeen prima. Dat neemt niet weg dat de game en diens maker CD Projekt Red een behoorlijke vervelende nasmaak hebben achtergelaten bij een groot percentage van gamers. En dat we nog steeds die impact van Cyberpunk 2077 voelen, dat kun je wel merken aan deze editie van Brievenmaandag.

Star Wars

Wij hebben bij Gamekings niet alleen maar gameliefhebbers. Bijna iedere week komen wij ook met Filmkings, een show geheel gewijd aan films en series. En die show wordt zeer gewaardeerd. Ook in deze Brievenmaandag weten wij daarom niet te ontsnappen aan de film en TV industrie. Zo kregen wij bij deze Brievenmaandag een vraag over Disney + en de Star Wars franchise. Er zijn namelijk door de afgelopen paar jaar heen, een groot aantal nieuwe series en nieuwe seizoenen van al bestaande series uitgekomen op de streaming service, die echter geen (officiële) release kregen op Blu-ray. Schiet Disney zichzelf niet in de voet door hun shows niet uit te brengen in een fysieke vorm? Daarnaast bespreken de mannen nog veel andere onderwerpen. Wil je weten wat? Daarvoor moet je even klikken op de Play button van deze allernieuwste Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch