Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over SSD PS5, Ghost of Tsushima & Metroidvania games

05/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

En voor je het weet is het zover: Een nieuwe maandag is aangebroken en dus een nieuwe editie van de stokoude rubriek ‘Brievenmaandag’. Een fijne rits aan brieven bereikte ook deze maandag onze mailbus en Daan en Jelle gingen zitten om ze met jullie door te nemen. Er was zelfs een brief bij die geheel en alleen voor Jelle bedoeld was. Welke games speelt hij nu en waar kijkt hij het meest qua game-releases naar uit. Het zal niemand verbazen dat Jelle daar wel een antwoord op had. Ram dus maar snel op de Play knop en geniet van de Brievenmaandag van maandag 4 juli.

Waar is de basegame van Ghost of Tsushima

Waar gingen de andere vragen over? Iemand stelde de vraag waarom hij de base game van Ghost of Tsushima niet meer kon vinden. Hij wil het spel graag gaan spelen nu hij Control uit heeft, maar hij kan alleen nog de Director’s Cut van de game vinden. Hoe zit dat? Ziet hij iets over het hoofd? Ook vraagt iemand zich af waarom we Hades zo weinig hebben behandeld? En wat goede Metroidvania games zijn om aan te beginnen. Ook is er een vraag hoe we aankijken tegen de Life is Strange serie? Vinden we dat ook fijne games voor een regenachtige zondagmiddag?

Brievenmaandag zoekt uit hoe het met interne SSD van PS5 zit?

Vanzelfsprekend passeren er ook technische vragen de revue. Zo wil iemand weten wanneer de interne SSD aangepakt wordt door Sony aangezien die van hem snel vol raakt. Weten we wat nieuws hierover? En zo niet, waarom is Sony zo stil over dit onderwerp? Dit en andere brieven, alsmede natuurlijk de antwoorden op de vele vragen uit de chat, kun je zien en horen in deze editie van Brievenmaandag. Alvast een fijne en hopelijk zonnige week toegewenst.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch