Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over horror games, Dolby Vision en snufje E3 aftermath

21/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het klinkt misschien wat vreemd als je jezelf nu op een camping ergens in Holland bevindt of als je een dag vrij hebt (genomen) om lekker in de tuin te chillen. Of wie weet had je wel een barbecue gepland voor vanavond. Maar wij zijn best wel blij met wat regen en een temperatuur van 18 graden. De studio is daardoor ietwat afgekoeld wat betekent dat we normaal kunnen werken. En werk ligt er genoeg. Te beginnen met deze editie van Brievenmaandag waar Koos en Skate voor achter de desk hebben plaatsgenomen. De twee zitten klaar om jullie vragen te beantwoorden. Die uit de mail over bijvoorbeeld Dolby Vision en natuurlijk de vele vragen uit de chat.

Brievenmaandag: Uitpuffen na de E3 2021

Na de vele vragen die tot ons kwamen tijdens de E3, is dit een wat rustigere editie van Brievenmaandag. Mensen puffen mogelijk nog even uit of ze hebben veel hun vragen beantwoord zien worden tijdens de afgelopen editie vanuit LA. Maar vragen zijn er altijd. Ook nu. Zo hadden we er nog een flink aantal over van de vorige week omdat we toen alleen de vragen uit de chat beantwoorden. Want GKE3.

Houden we van gewone horror of meer van super natural horror games?

Zo is er de vraag, nu de première van Silent Hill schijnbaar voor de deur staat en Resident Evil Village nog steeds velen bezig houdt, of we meer van normale horror houden of super natural horror. Ook wil iemand weten waarom er tijdens de E3 zo weinig aandacht was voor mobile gaming. Terwijl dat toch de grootste bron van inkomsten is binnen de game-industrie. We zagen weinig op de E3 en de media had het er ook weinig over. Hoe kan dat? Vinden we die games niet tof? Of zijn ze lastig in beeld te brengen? De antwoorden op deze en andere vragen tref je aan in de Brievenmaandag van maandag 21 juni.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch