Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over slechte Pokémon games & toekomst Xbox

29/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je bent er zoals bij het begin van elke week, of je het nu leuk vindt of niet, gewoon keihard bij aanbeland: de maandag. Doorgaans niet de meest favoriete dag van de week. Daarom maken we die wat aangenamer met een nieuwe editie van de rubriek ‘Brievenmaandag’. Vandaag zitten achter de desk Boris, Jelle & Koos. Drie heren die inmiddels flink wat ervaring hebben met het beantwoorden van lastige vragen. Bijvoorbeeld waarom de kwaliteit van Pokémon games zo achteruit gaat, de toekomst van Xbox na de 1900 ontslagen, de prijs van games en of Suicide Squad: Kill the Justice League tof wordt. De antwoorden op deze vragen en meer zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 29 januari 2024.

Waarom is Palworld toffer dan de laatste Pokémon games?

Een briefschrijver maakt zich nogal druk over de mogelijkheid dat Xbox binnenkort digital only zou gaan. Oftewel, da’s pech, fysieke schijfjes weg. Denken wij dat het gaat gebeuren en zijn we hier down mee? Het zou er bijvoorbeeld toe kunnen leiden dat games goedkoper gaan worden. En wil niet iedereen dat? Een andere brief gaat over de mogelijkheid van Game Pass op de PlayStation en Switch? Waarom zou Nintendo dit niet toestaan? Dat soort games maken ze immers zelf niet. Nul bedreiging toch? De drie geven ook hier hun mening over.

Is er nog een toekomst voor Xbox?

We gaan het ook hebben over het probleem van twee vrienden die geen toffe coöp-games meer kunnen vinden. Hebben Boris, Jelle en Koos een oplossing voor dit probleem? Die hebben ze, maar of het de oplossing is die hij voor ogen had, is nog maar de vraag. Dat is ook het risico van vragen insturen naar Gamekings. Standaard antwoorden krijg je nooit. Click dus snel op de Play button en begin je werkweek met een smile op je gezicht.

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch