Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Palworld, GTA 6 en een vechtgame met een komkommer

22/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

En wederom is het raak. Ook na deze zondag volgt, of je er nu blij mee bent of niet, de onvolprezen eerste dag van de week, de maandag. Dat betekent dat we ons gaan opmaken voor een nieuwe werkweek. Plus het beantwoorden van een setje immer prangende (wat een mooi woord is dat toch) vragen vanuit de community. Beantwoord in een nieuwe editie van Brievenmaandag. Na al die jaren blijkt dat onze kijkers nog steeds vol met kwesties zitten. En wij nog immer de antwoorden paraat hebben. Vandaag zitten Daan, JJ en Koos klaar om de mails en posts op Discord tot zich te nemen. En die vervolgens van een fijnbesnaard en treffend antwoord te voorzien. Zoals vragen over de immense hype die Palworld heet, de radiostations in GTA 6 en aantrekkingskracht van de Steam Deck onder onze community. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de editie van Brievenmaandag van maandag 22 januari 2024.

Palworld is meest gespeelde game op Steam ooit

Opeens was ie daar, Palworld, een soort van Pok√©mon met wapens. Hoe het heeft kunnen gebeuren, weet niemand. Maar binnen no time was het de meest gespeelde game ooit op Steam? Logisch dat de brievenschrijver ons vraagt naar een reactie. Hoe verklaren wij dit even onverwachte als immense succes? We gaan ook in op de vraag of er nog old school muziek zal komen in GTA 6 of dat Rockstar kiest voor de huidige muziekstromingen? En denken wij dat Baldur’s Gate 3 ooit nog naar de Switch gaat komen? De antwoorden krijg je zodra je op de Play button clickt.

Een fighting karakter met het gedaante van een komkommer

En dan is daar de zoektocht van Skate naar een karakter uit een fighting game die de gedaante had van een komkommer. De vraag kwam naar boven aangezien de nieuwe Tekken-game volgende week uitkomt. Weten we wie die komkommer is? Of misschien de chat? Ook dit antwoord ga je, hopelijk, krijgen in deze nieuwe editie van Brievenmaandag.

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch