Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Retro Week, Cartoons, Remasters & Japan

03/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor je het weet is de dag aangebroken: Een nieuwe maandag en dus een nieuwe editie van onze stokoude rubriek ‘Brievenmaandag’. Met een fonkelnieuwe gast. Jasper, een oud stagiaire van way back, waarmee we altijd contact hebben gehouden en die groot fan is van retro-games. Handig om hem te laten aanschuiven bij de aftrap van de Retro Week. Een week die we beloofd hebben tijdens de verkoop van de shirts van Floor van het Nederend. Huey en Jelle vergezellen en ondersteunen Jasper tijdens het beantwoorden van de brieven die ons het afgelopen weekend bereikten. deels over retro gaming, deels over de ‘gewone’ game gerelateerde materie. Ram dus maar snel op de Play knop en geniet van de Brievenmaandag van maandag 3 oktober.

Brievenmaandag vol retro-vragen

Vragen, vragen en nog eens vragen. Bijvoorbeeld over retro-gaming. Mensen willen weten welke retro klassiekers we het vetst vinden, maar ook welke toppers we nog nooit gespeeld hebben. En hebben we spijt over het wegdoen van een oude console? Of staat alles gewoon, opgepoetst en wel te pronken in onze caves? Zijn er retro-klassiekers die we graag we remastered zien? Of vinden we dat het oude gewoon het oude moet blijven omdat het vaak toch alleen maar teleurstelling oplevert? De drie heren geven hun antwoorden in deze video.

Gaat het wel de goede kant op met het FPS-genre?

Er zitten in deze Brievenmaandag ook een aantal vragen over het heden. Vinden we bijvoorbeeld dat het FPS-genre hard achteruit gaat? Of valt dat wel mee? De maatregelen voor het reizen naar Japan zijn dan eindelijk opgeheven. hebben we nu dan ook plannen om naar Japan af te reizen? En moet daar dan altijd een event voor als basis dienen? Dit en vele andere vragen vind je terug in deze nieuwe editie van Brievenmaandag. De kop van de Retro Week is er af.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch