Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PS5, launch lineups en best presterende Gameking

03/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pats, het is maandag. We gaan een hete week tegemoet als we de weersvoorspellingen mogen geloven. Gelukkig dan dat we vandaag een verkoelende Brievenmaandag kunnen serveren met Daan en Jelle achter de desk. Beiden waarschijnlijk enigszins gekleurd van een weekend op een tropisch eiland. Wat voor avonturen hebben ze daar beleefd? Kunnen ze al een tip van de sluier oplichten wat ze hebben gefilmd? En natuurlijk hebben ze weer een zwikkie vette vragen voor jou klaar staan? Bijvoorbeeld over de PS5. Je gaat het zien en horen in deze Brievenmaandag.

Hoe lang gaan we wachten tot we de PS5 aan gaan schaffen?

Brieven te over deze week. Het fraaie weer werkt blijkbaar op de schrijfspieren. En dus hebben we alle ‘post’ voor de twee heren weten gedesinfecteerd en al op de desk gelegd. Of ze die maar even willen beantwoorden. En dat deden ze. Natuurlijk veel vragen opnieuw over de next gen consoles. Bijvoorbeeld of het wel een echte vooruitgang gaat worden? En hebben we al enig idee waar de prijs van beide consoles naar toegaat? 450, 500 of 550 of meer euro? En hoelang zouden wij wachten totdat we overgaan tot de aanschaf van een PS5? Launch lineups zijn meestal niet echt denderend.

Wie is de best presterende Gamekings presentator?

Er is ook een vraag over Microsoft Flight Simulator 2020. Gaan we hem spelen en wat vinden we het meest aantrekkelijk en innovatief aan dit spel? Met Daan zit er in ieder geval één fan bij. Absolute uitsmijter is de brief van een community member die alle presentatoren van Gamekings een ranking en rapportcijfer heeft gegeven. Plus een uitgebreide argumentatie bij de cijfers. Wie staat er op 1? En Wie krijgt er de rode lantaren uitgereikt. Gaat nu al een spraakmakende brief zijn. Dit en meer zien en horen jullie allemaal in deze nieuwe, verkoelende aflevering van Brievenmaandag met Daan en Jelle. Have a nice week!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch