Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PS5 exclusives, Starfield & Dutch Stream Awards

07/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een fonkel- en tevens hagelnieuwe editie van Brievenmaandag. Met dit keer de heren Huey, Koos & Skate achter de desk. Fris en fruitig na een weekend dingen doen die je in het weekend doet. Zij samen zorgen voor bijna honderd jaar aan game-wisdom en dat moet er toch garant voor staan dat de vele vragen van de community zo optimaal mogelijk worden beantwoord. En vragen waren er weer. Volop. Bijvoorbeeld over de specs van een mogelijke PC-aankoop, de ideale setting voor een Soulslike game en waarom er geen superhero MMO’s worden gemaakt. En dit zijn maar een paar van de vragen die de community deze week op de heren afschiet. Ga dus maar snel achter je PC of op je mobiel zitten en geniet van de Brievenmaandag van maandag 7 november 2022.

Brievenmaandag over het ‘trage’ werk van Bethesda

Zo is er een vraag over Bethesda. Waarom deze developer zo traag doet met het ontwikkelen van een nieuwe Elder Scrolls game. Terwijl er voorheen steeds een jaar of vijf tussen de opeenvolgende delen zat. En geloven de drie nog steeds dat Starfield een beest van een game wordt? Of zijn de verwachtingen al wat getemperd? Het antwoord op deze vraag krijg je zoals altijd ongezouten op je beeldscherm geplaatst.

Kijkt de jeugd anders tegen games aan of ligt dat aan ons?

Een andere briefschrijver is teleurgesteld in de huidige generatie. Kids spelen vooral service games en kijken weinig verder dan dit soort games. Hebben wij dat gevoel ook? Of is het oude mensen geneuzel? Ook vraagt iemand zich af of jij nog wel een PS5 moet kopen nu zoveel PS-games ook op de PC uitkomen en het niet bepaald wemelt van de exclusives? Je gaat de antwoorden op al die, zoals altijd prangende vragen horen in deze verse editie van Brievenmaandag.

Verdien of support Bitcoin tijdens het luisteren van Brievenmaandag in de Fountain Podcast app

Brievenmaandag is dus vanaf vandaag ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen die we vanaf volgende week ook gaan oplezen in Brievenmaandag. Denk dus niet aan volledige brieven, dat doen we nog gewoon via de mail, maar korte dilemma’s en shoutouts bijvoorbeeld. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Gamekings Podcast

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch