Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Modern Warfare 2, Fountain App & Jelle’s jubileum

31/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook deze week kwamen er veel toffe en zoals altijd prangende brieven binnen. Waardoor de nieuwe editie van Brievenmaandag makkelijk kunnen vullen. Vandaag zitten Boris, Koos en Skate achter de desk. En wel om naast het beantwoorden van de vragen ook een paar toffe randzaken nader te duiden. Zo kun je vanaf deze maandag Brievenmaandag ook als podcast beluisteren. Boris en Koos leggen uit hoe dat kan. Daarnaast staat onze nieuwe cap sinds zaterdag in de shop. Bekijk hem vooral eens, we zijn er erg trots op. En je weet, het aankoopbedrag gebruiken we om de vette content te kunnen blijven maken.

Brievenmaandag: ‘Infinity Ward maakt potje van Call of Duty: Modern Warfare 2’

Vragen dus, want daar draait Brievenmaandag al tig jaren om. Het waren er deze week zoveel dat JJ een keuze moest maken. Niet elke brief kon dus aan bod komen. Een aantal vragen gingen logischerwijs over Call of Duty: Modern Warfare 2. Eén briefschrijver is bijvoorbeeld helemaal klaar met de serie. Te veel fuck ups en fouten. Zijn we het daar mee eens? Een ander vraagt of ie moet wachten tot Modern Warfare 2 op de Game Pass komt. De drie heren hebben op beide vragen een antwoord.

Worden er nog games als Manhunt gemaakt die bedoeld zijn om te shockeren?

Een leuke vraag is of er nog games worden gemakt die als primaire doelstelling hebben om de speler te shockeren. Manhunt is zo’n voorbeeld. Maar dat was een behoorlijke tijd geleden. Is er nieuw materiaal. Waarom wel of waarom niet? Wat denken we van machine learning en wat kan het voor gaming beteken? En er is een mail waarin Jelle wordt gefeliciteerd met zijn 15-jartig jubileum. Maar is dat wel zo? Het antwoord op al die vragen ga je zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 31 oktober.

Verdien of support Bitcoin tijdens het luisteren van Brievenmaandag in de Fountain Podcast app

Brievenmaandag is dus vanaf vandaag ook als podcast te beluisteren en daarmee maken we ook gelijk de overstap naar Podcasting 2.0 en het value4value systeem. Fountain.fm is een voorbeeld van een podcasting 2.0 player en een player die we zelf ook gebruiken. Via deze app verdien je Bitcoin (sats) door naar podcasts te luisteren en diezelfde sats kun je, mits je dat wil, ook weer gebruiken om jouw favoriete podcasts te supporten/boosten. Bij deze ‘boosts’ kun je ook een berichtje plaatsen die we vanaf volgende week ook gaan oplezen in Brievenmaandag. Denk dus niet aan volledige brieven, dat doen we nog gewoon via de mail, maar korte dilemma’s en shoutouts bijvoorbeeld. Als je toch al podcasts luistert, waarom geen sats ontvangen while doing it? Check het!

Download hier de iOS versie en hier de Android versie!

Gamekings Podcast

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch