Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PS5 dilemma’s, The Witcher & GKE3

08/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zon schijnt buiten en dat betekent een heerlijk begin van de nieuwe week. Een week waar de redactie er vol tegen aan gaat in de hoop dat de eerste ‘E3 persconferenties’ zich gaan aandienen. Er zijn zeker belangrijkere dingen in de wereld, maar afleiding is soms ook fijn. Vandaar ook deze nieuwe editie van jouw favoriete brieven-programma. Zodat je even lekker alles kunt vergeten en je vrolijk of kwaad kunt maken over jouw favoriete vrijetijdsbesteding: het spelen van games.

De weg naar de top voor een RPG

Skate en Jelle zijn dit keer de kandidaten om jouw vragen en die van de trouwe chat-bewoners te beantwoorden. Zo is er een toffe vraag over The Witcher en de manier waarop zo’n serie een groter publiek kan bereiken. Want pas na de serie op Netflix werd de game echt mainstream. Maar als elke RPG zoals The Witcher eerst een serie moet produceren om commercieel groot te worden, dan is dat nogal een dure exercitie. Hoe zien de twee dit ‘probleem’. Weten ze een andere manier om deze uitdaging te tackelen?

Sterke dilemma’s deze maandag middag

Een ander lid van de community heeft ons een aantal dillema’s gestuurd. Vooral over de PlayStation 5. En je weet het, dillema’s vinden we altijd tof. Jelle en Skate gaan er in ieder geval gretig op in. Ook is er een vraag of we nog goede ‘mens-versus-robot’ games kennen. Gelijkwaardig met bijvoorbeeld een Deus Ex. Ook daarvoor graven de twee even goed in hun geheugen. Dit zijn een paar voorbeelden van vragen die jullie het komend uurtje beantwoord krijgen. Wil je dat jouw vraag de volgende keer ook behandeld wordt? Stuur je vraag dan naar redactie@blammo.tv of plaats hem in onze speciale Brievenmaandag sectie op Discord. Een prettige week voor iedereen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch