Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de E3 maand, The Last of Us 2 en de PS5 reveal

01/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en zondag tegelijk. Pinksteren dus. Een landelijke vrije dag die JJ en Koos deels toch werkend doorbrengen. Maar met alle plezier, want een uurtje brieven beantwoorden van de tofste community van Nederland kun je nauwelijks werken noemen. En dus zitten de beide heren lekker thuis achter de webcam om de vragen te beantwoorden. Dus zoek een plekje in de zon en geniet van deze digitale dosis Pinkster gezelligheid. Want de GKE3 weken zijn begonnen en de PlayStation 5 games komen er aan…

Wat verwachten we van het PlayStation 5 event

Brieven genoeg om er een prima begin van de eerste GKE3-week van te maken. Zo is er een interessante vraag over het aanstaande PlayStation 5 event. Namelijk wat we ervan verwachten? En als wij nu baas van een publisher waren, hoe zouden wij een game promoten? Old fashioned of gewoon a la Riot Games met beta keys en live-streams? Wel iets waar de twee even over moeten nadenken. En hoe staan we tegenover The Last of Us 2? Na al die ellende rond het lek en het gemor rond het vermeend hoge gehalte aan SJW-content in de game? Hebben we nu minder zin? Zijn we beïnvloed? Of maakt het ons geen hol uit? En wat verwachten we van de komende E3-weken? Spektakel of moeten we ons toch een beetje voorbereiden op een andere tijd?

Krijgen we de Sega Series X?

Dan een vraag over een wild gerucht. Namelijk dat Sega de Xbox Series X onder hun naam in Japan gaat uitbrengen. Hoeveel waarheid schuilt volgens ons in dit gerucht? Ook een vraag over de aanschaf van een nieuwe TV. Heb je nu persé een 4K TV nodig? Daar heeft tech kenner Koos geheid een bruikbaar antwoord op. Een prima buit met een flink aantal toffe vragen die de twee goed zullen bezighouden. Geniet van je vrije Pinksterweekend, wie weet wel op een terras. En je weet het, GKE3 is begonnen!!!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch