Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over problemen bij Ubisoft, ‘patient gaming’& hamburgers

16/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gebeurt iedereen wel eens. Geef het maar toe. Spontaan maakt een brandende vraag van zich meester van jouw hersenpan meester en die wil daar niet meer weg gaan. Je wil die vraag direct beantwoord hebben, want als het te lang blijft rondspoken, gaat het behoorlijk irriteren. Gelukkig hebben wij bij Gamekings een oplossing. Stel die dwingende vraag gewoon aan ons. In het weekend. Tijdens de rubriek Brievenmaandag op maandag beantwoorden we hem dan met alle liefde. Dan ben jij van de druk onder je schedelpan af en hebben wij een dosis leuke content. Ook deze week nemen wij die rol van de verlossers op ons. Jelle, JJ en Koos beantwoorden onder andere vragen over over Cyberpunk 2077, slow journalism en de fikse problemen bij Ubisoft. De antwoorden op deze vragen en de rest zie en hoor je in de Brievenmaandag van maandag 16 november 2023.

Het loopt niet lekker bij Ubisoft

Het gaat niet lekker bij Ubisoft. De Fransozen hebben de afgelopen tijd meerdere onaangekondigde games gecanceled, Skull & Bones is opnieuw uitgesteld en de winstverwachting voor 2023 is flink bijgesteld. Een brievenschrijver vraagt zich af of het ooit nog goed komt met de makkers van Assassin’s Creed en Far Cry? Wordt Ubisoft ooit weer de oude? Een andere interessante vraagt draait om de termen ‘slow journalism’ en ‘patient gaming’. In een tijd dat steeds meer mensen het druk hebben en daardoor niet achter de hypes aan willen of kunnen rennen, gaan ze voor het langzamer consumeren van nieuwe & entertainment. Is dat iets voor Gamekings? Of doen we dat al?

Brievenmaandag: Wie flipt de betere burgers: McDonald of Burger King?

En er zijn andere vragen. Vragen over het hoe en waarom van het grote verschil tussen sommige remasters? En waarom is de een gratis en betaal je voor de ander het volle pond? En vinden wij het moeilijk om in DLC te stappen als we de basis-game al een tijd niet hebben aangeraakt? Op alles hebben we een antwoord? Of het een goed antwoord is, dat zie en hoor je in deze editie van Brievenmaandag.

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch