Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over The Witcher 3, slechte films & PS5 in verticale stand

09/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag 9 januari 2023, de tweede week van het nieuwe jaar en het is tijd om de week in gang te brengen. Dat doen we traditioneel met behulp van een nieuwe editie van Brievenmaandag. Eentje vol vragen, lol, serieuze momenten en vooral gezelligheid. Achter de desk zijn aangeschoven Jelle, Koos en Skate, meer dan ervaren in het beantwoorden van prangende vragen. Deze week hebben we onder andere vragen over de vermeende achteruitgang van films en series, de hoogstaande kwaliteit van The Witcher 3, de inhoud van de nieuwe Zelda-game en de beste TV voor de PS5. Deze mix van vragen ga je zien en horen in de Brievenmaandag van 9 januari 2023. Dan is de kop van het weekend er meteen af.

Biedt The Witcher 3 de perfecte layout voor Star Wars open wereld game?

We kregen een mooie brief waarin de briefschrijver klaagt over de, in zijn ogen, achteruitgang van de kwaliteit bij de nieuwe films en TV-series. Zien wij dat ook zo en als dat dan zo is, wat is de oorzaak van de kwalitatieve achteruitgang? Gebrek aan budget? Slechtere scripts? Het antwoord krijg je in deze video. Ook kijken we naar een vraag of The Witcher 3 niet de perfecte layout is voor een open wereld Star Wars game? En hoe zit het met Metroid 4? Komt die game nog wel naar de Switch, of gaat dit de launch-game worden van de opvolger van deze uiterst succesvolle hybride handheld van Nintendo?

Brievenmaandag: Wat is het perfecte scherm voor een next gen console?

Hij is er weer een keer: de vraag over de beste TV voor een next gen console. In dit geval de PS5. We zijn bijkans specialisten geworden in deze materie. Welk scherm raden de heren dit keer aan? Het antwoord ga je zien en horen in een nieuwe editie van Brievenmaandag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch