Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over te lange brieven en prachtige gaming momenten

01/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandag is al jarenlang de dag der brieven, en dat gaat vandaag niet anders zijn. Vandaar dat Daan en Skate klaar zijn gaan zitten om al jullie brandende vragen te beantwoorden. De heren gaan het onder andere hebben over welke gaming momenten hen in het hart raakte, checken potentiele scalping oplossingen en hoe ze tegenover gamen met politici staan. Kortom, er gaan genoeg interessante gaming onderwerpen besproken worden in deze editie van Brievenmaandag.

Onze meest prachtigste momenten in gaming

Afgelopen weekend bespraken de redactieleden hun meest favoriete verhalende games. En als een totaal onverwachte bonus moeten twee van deze redactieleden nu ineens ook hun meest prachtige moment benoemen. Welke momenten raakten Daan en Skate echt in het hart? Is het een moment wat draaide om het verhaal? Was het een moment die hen raakte om dat het er mooi uit zag? Was het de audio die hen beroerde? Of was het de perfecte mix tussen verhaal, beeld en audio? Daan en Skate delen vandaag welk moment hen eeuwig bij gaat blijven omdat het zo prachtig was?

Gamen met politici

Een mix die je niet vaak voor je ziet is een politicus en games. Soms lijkt een gamende politicus wel een fabeltje. Dit komt mede door het feit dat er lange tijd door de meeste politici nogal negatief werd gekeken naar de game-industrie. Dat was niet alleen zo in Nederland, maar eigenlijk in de gehele wereld. Roel Maalderink gaat samen met vijf politici desondanks een sprong te wagen in de wereld van gaming. Zij gaan onder de naam ‘Gamen met politici’ een poging wagen om echte gaming pros te worden door een potje FIFA 21 te spelen, mensen te vermoorden in Among Us, en te racen in Mario Kart. Maar wat is dit: Een beetje slappe schreeuw om aandacht of een slim initiatief om de politici beter te leren kennen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch