Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PlayStation Showcase, PS5 & Virtual Reality

21/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl het nog hartje zomer lijkt buiten, gaan we tof echt langzaam maar zeker de herfst in. En dat betekent top drukte bij Gamekings. De games stromen deze en komende weken in de grote getale binnen. Wat veel testen in de avonduren en het weekend betekent. Maar dat hebben we er meer dan graag voor over. We zijn ook gamers en dit zijn de mooiste maanden van het jaar. Ondanks de drukte gaan we gewoon lekker brieven beantwoorden. Het is immers maandag en maandag is geen maandag als er geen Brievenmaandag is. Daan en Jelle zitten gezellig voor je klaar om alle vragen zoals altijd van een deskundig antwoord te voorzien.

Veel vragen in Brievenmaandag over de PlayStation Showcase

Zoals je kon verwachten in de week na de PlayStation Showcase, zijn er vragen over de PS5. Of het sterk verkorten van de laadtijden ook tot meer toegankelijker games lijdt. Want keer op keer een minuut wachten als je neergaat is niet bepaald leuk. Gaat dit nu anders aanvielen als je zo weer de game kunt opstarten? Hoe zit het met PlayStation VR? Gaat Sony daar nog mee door? En nu Xbox  meer mee Facebook gaat samenwerken, komt er misschien een deal met de Oculus Quest? En hoe kijken we tegen het uiterlijk van de PS5 aan. We vinden de console op de redactie unaniem foeilelijk. Gaat dat gevolgen hebben voor de verkoop?

Is Respawn de vreemde eend in de EA-bijt?

Ook een prima vraag over een van onze favoriete developers en wat ons betrekt beacon of light bij EA: Respawn. Terwijl bij EA momenteel veel draait om multiplayer- en servicegames kwamen zij een klein jaar terug gewoon met een prima singleplayer Star Wars titel. Hebben ze soms een status aparte bij EA? Dit en vele, vele andere vragen zie en hoor je beantwoord worden in de Brievenmaandag van 21 september.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch