Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PlayStation, 5G conspiracy theory & saai weekend

20/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogste tijd om wat brieven, mails en vragen uit de chat te beantwoorden. Het is namelijk keihard Brievenmaandag. En dan weet je dat we er voor gaan zitten. Dit keer zijn dat Jelle en JJ. Beide hebben de weg naar het kantoor heel behoedzaam weten te vinden en zitten klaar om alle dringende kwesties met je door te nemen. Dus niet langer treuzelen, klik gewoon even vol op de Play button. Kun je lachen…

Vervelen wij ons al de pletter?

Natuurlijk behandelen we ook de vraag wat we het afgelopen weekend hebben gedaan. Maar ja, wat moet en kan je doen in een periode dat je wordt geacht binnen te zitten. Het is te hopen voor de kijk-fun dat Jelle en JJ er nog wat van hebben weten te bakken, want anders is het snel over naar de brieven. Wat voor brieven hebben we deze keer? In ieder geval een aantal die over de PlayStation 5 gaan. Over de nieuwe controller, het ontbreken van aankondigingen van nieuwe grote games en de trage PR. Blijkbaar houdt dat steeds meer mensen tegen. En als we eerlijk zijn, ons ook wel een beetje.

Corona VS 5G

Interessant, met het oog op de actualiteit, is een vraag wat wij vinden van alle conspiracy theories omtrent 5G. Het in de hens jagen van 5G palen. Hoe kijken we daar tegen aan. Begrip of onbegrip? Wat lichter van inhoud is de brief over relaxte muziek om bij te schrijven. Of we nog tips hebben? Of de brief over de rommel die altijd bij je PC ligt. Wat hebben wij rondom onze muismatten slingeren? Dit en meer zie en hoor je in deze editie van Brievenmaandag die je weer heerlijk op de koptelefoon kunt afluisteren of op je beeldscherm tot je nemen. Week 18 is hiermee officieel afgetrapt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch