Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PlayStation 5 design, PS5 games & gameplay innovatie

15/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandag is maandag en zal al altijd maandag blijven. En dus krijg je een verse Brievenmaandag voorgeschoteld. Met Jelle en Koos achter de desk. Klaar om alle vragen die jullie hebben gemaild te beantwoorden. En dat waren er deze week veel, heel veel. Zo veel dat we een selectie hebben moeten maken. Maar blijkbaar waren er veel kwesties die een antwoord behoefden van deze twee autoriteiten op het gebied van games. En dat bedoelen we dus een beetje sarcastisch hè. Voordat we daar weer vragen over krijgen.

Een bak vragen over de Playstation 5 reveal

Na het PlayStation: The Future of Gaming event viel het te verwachten dat we er vragen over zouden krijgen. Et voila. Hoe riskant is bijvoorbeeld het design van de PlayStation 5? Zouden mensen van keuze kunnen veranderen omdat ze het apparaat te lelijk voor woorden vinden? En waarom gaat iedereen anno 2020 voor de veilige CGI trailer optie? Waarom durft niemand meer echt een aaneengesloten stuk gameplay te tonen? Natuurlijk was daar ook de vraag of we de PlayStation 5 zelf gingen halen en wanneer dat dan zou zijn?

Wat gaat de console met en zonder diskdrive kosten?

En daarmee zijn we er niet qua vragen over de PlayStation 5 reveal. Want hoe zit het met het eventuele prijsverschil tussen de console met en zonder diskdrive? Welke versie gaat goedkoper zijn en hoeveel wordt het verschil? Jelle en Koos en geheid de chat mogen het gaan roepen. Interessant is ook de vraag wat voor ons de ideale game-ervaring is? Oftewel, hoe testen we onze games het liefst? Met koptelefoon, groot of klein scherm, op een bepaald platform, etc? Kortom, onze community laat ons nooit in de steek en heeft ook deze week weer een reeks vragen opgesteld die ons de kans geeft een paar interessante discussies te gaan voeren. En (slap) lullen vinden we altijd tof. Fijne week alvast en stay safe!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch