Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PlayStation 5, de hitte en Final Fantasy prijsvraag

24/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pfoeeeeh wat is het warm! Op de redactie is het 300 graden, maar dat weerhoudt ons er niet van om een Brievenmaandag voor je te maken. Lekker toch! Jelle en Boris zweten in de studio en beginnen er spontaan van over hun vakantieplannen te kletsen ( of ze kregen er een vraag over ). Jelle houdt eigenlijk helemaal niet van warm weer maar voelt wel sociale druk om naar buiten te gaan. Boris kan niet zo goed slapen van de warmte dus als hij er moe uit ziet dan weet je hoe het komt. Waar de mannen het ook heet van krijgen is de PlayStation 4. Pak je zwembroek er maar bij en doe je zwembandjes om, want we gaan los! Zonnebril op en lekker brieven voorlezen.

De specs van de PlayStation 5 in deze brievenmaandag

We hebben het over de gloei warme PlayStation 5, want wat een lekkere console gaat dat worden! Gaan we foto realistische beelden zien? We smeren ons lekker in met zonnebrand en bespreken het met je. Piet’s barbecue cijfer is minimaal een negen en wij bakken de maandag lekker met je door, met vooral heel erg veel brieven! Zit je er lekker klaar voor?

Final Fantasy final symphony prijsvraag is ook van de partij!

Wil jij ook zo ontzettend graag naar Final Fantasy final symphony? 

Dat kan! We hebben namelijk een prijsvraag, zul je wel de gehele video voor moeten kijken! En een mailtje sturen naar redactie@gamekings.tv natuurlijk.  Check het einde van de video om meer te weten te komen. Sicke prijzen, voor sicke premium bazen!

Mocht je nog vragen hebben, over de prijsvraag of over de houtmeneer die met zichzelf kan leven dan mag je ze hieronder stellen. Meningen mogen natuurlijk ook, drop ze lekker hier beneden! Wij springen lekker ons opblaasbare zwembad in en wie weet komt Boris dan wel een zeehond tegen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch