Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over ‘perfecte’ GTA 6, Steam Deck & Disney

12/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. Ubisoft heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

En ja hoor, ook na dit weekend volgt er gewoon de maandag. Wat is het leven toch voorspelbaar. Dat betekent dat we ons fris en vrolijk gaan opmaken voor een nieuwe werkweek én het beantwoorden van een stel vragen vanuit de community. Dat doen we zoals altijd in een nieuwe editie van Brievenmaandag. Ook deze week zit onze community vol met de overbekende prangende vragen. Boris, Jelle en Koos zitten klaar tom de mails en posts op Discord door te nemen. Zo zijn er vragen over de de anderhalve miljard dollar die Disney heef gestort in de kas van Epic. En wat denken we van de perfectie die GTA 6 volgens Rockstar moet gaan benaderen? Hoe zit het met de mogelijkheid om de Steam Deck aan de TV te koppelen? De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 12 februari 2024.

GTA 6 moet de perfectie benaderen

Rockstar gaf in een van de weinige uitingen die ze deden over het nieuwste deel van GTA, aan dat ze het zesde deel pas uit zouden geven als de perfectie was benaderd. Maar wat is nu precies perfectie vraagt een lid van de community zich af? En wat gaat Disney doen nu ze een fiks bedrag in de Fornite-maker Epic Games heeft gestort? Zit de battle royale game straks vol met Mickey Mouse?

Zijn indie developers in staat om goede verhalende games te maken?

Een andere leuke vraag die in deze editie van Brievenmaandag behandeld wordt, is of indie developers in staat zijn om een echte goede verhalende game te maken. Het zijn immers vaak kleine studio’s. Hebben die wel geld voor goede scenario schrijvers? De drie heren hebben hun antwoord zoals altijd paraat.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch