Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Assassin’s Creed, PS Plus & kiddy games

05/02/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

En ja hoor, ook na dit weekend volgt er gewoon de maandag. Dat betekent dat we ons gaan opmaken voor een nieuwe werkweek én het beantwoorden van een stel vragen vanuit de community. Beantwoord in een nieuwe editie van Brievenmaandag. Ook deze week blijkt onze community vol met de welbekende prangende vragen te zitten. En we gaan er alles aan doen om de juiste antwoorden bij al die kwesties voorhanden hebben. Vandaag zitten Boris, Jasper en Jelle klaar om de mails en posts op Discord door te nemen. Om ze vervolgens van een goed beargumenteerd antwoord te voorzien. Zo zijn er vragen over het toekomstige gebrek aan knoppen op controllers, ’kinderachtige’ spelletjes, het aanbod van PlayStation Plus, nutteloze veertjes in Assassin’s Creed, Steam Deck en Nerd Culture. De antwoorden op al deze vragen en meer ga je zien en horen in de Brievenmaandag van maandag 5 februari 2024.

Ideale powerbank voor de Steam Deck

De Steam Deck is onder onze community een grote hit. Vandaar de vraag van een van onze kijkers of wij een powerbank kennen die hem door een lange internationale vlucht heen sleept. Een andere kijker heeft grote problemen met de knoppen op zijn PlayStation controller. Of beter gezegd, het gebrek daaraan. Games worden steeds ingewikkelder. Hoe gaan developers de besturing daarvan verwerken als er steeds meer gameplay mogelijkheden komen? De drie buigen er hun hoofd over en komen met een antwoord.

De stompzinnige veertjes in Assassin’s Creed

Een brievenschrijver irriteert zich redelijke mateloos aan de overdaad aan collectibles in games. Vooral die geen enkel invloed hebben op het verloop van de game.  Verzamelen om het verzamelen dus. Met als hoogtepunt, de veertjes in Assassin’s Creed. Het haalt hem compleet uit de flow. Hebben wij daar ook een probleem mee en hoe staan we tegenover volwassen die ‘kinderachtige’ games spelen?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch