Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Oud & Nieuw, controllers & games van 120 euro

03/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

2021 is voorbij. Wat betekent dat we een gloednieuw jaar zijn ingegaan. Het is nu 2022 en het frisse jaar beginnen we goed met een spiksplinternieuwe editie van Brievenmaandag. Net zoals de afgelopen jaren gaan twee man daarin alle brandende vragen beantwoorden. Terwijl sommigen van jullie misschien hun roes nog aan het uitslapen zijn of wie weet controleren of ze al hun vingers nog hebben, gaan Daan en Koos achter de desk zitten om te kijken wat voor vragen jullie hebben ingestuurd. En dit keer was het niet echt veel. Iedereen moet duidelijk nog op gang komen. Wat niet wil zeggen dat het geen leuke editie van Brievenmaandag is geworden. Ram maar op die Play Button.

Wat is de beste controller voor de pc

We hebben in de eerste week van het jaar een vraag binnen gekregen voor de pc-gamers onder ons. Wat is de beste controller die je kunt gebruiken voor de pc? Want niet elk exemplaar werkt even optimaal. En een neppe controller, dat wil niemand. Daarnaast kwam er een kijker in onze mail gestormd met een vraag over de verschillende prijzen van games. Want waarom zijn er eigenlijk geen games van 120 euro waar alles bij zit? Van de DLC tot de season passes en de micro transactions. Of bestaan die games al wel…

Brievenmaandag over Senua’s Saga: Hellblade II 

Zoals jullie weten was ons kantoor tijdens de Kerst-periode dicht. De meeste van ons zijn echter wel fan van een goede film. Hoe zit dat eigenlijk met kerst films? Hebben wij bepaalde kerst films die we standaard bekijken in deze periode? Ook hebben we een vraag binnen gekregen over Senua’s Saga: Hellblade II. Veel mensen uit de Gamekings community kijken er erg naar uit. Wanneer is eigenlijk de releasedatum?  Dit en meer ga je allemaal zien in de eerste editie van Brievenmaandag in 2022. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch