Menu Premium
Loading...

[Eindejaars 2021] Best of PC gaming in 2021

29/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door ROG Notebooks. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. ROG Notebooks heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en ziet de video net als jullie hier voor het eerst op de site

Dat we steeds meer aan PC gaming doen op de website, heeft niet alleen te maken met de partners die we hebben. Het helpt zeker, maar de belangrijkste oorzaak is het feit dat eigenlijk alle presentatoren op JJ en Huey na, hun games bij voorkeur op de PC spelen. En dus hebben we samen met ROG een speciaal item gemaakt waarin we terugkijken op het afgelopen jaar vanuit de opinie van de PC-gamer. Daan en Steven zitten aan tafel en krijgen een stortvloed aan vragen van JJ op zich afgevuurd. Vragen over 2021 maar zeker ook vragen die een blik op de toekomst werpen.

Gaan alle PC exclusives uiteindelijk naar de PC komen

De PC had net als in 2020 één voordeel ten opzichte van de consoles. Wegens het chiptekort kon je nauwelijks next-gen console bemachtigen. Voor de PC-gamers is dat ook een probleem. Want ook daar kun je hardware zoals GPU lastig bemachtigen en als ze er zijn, is dat tegen fikse prijzen. Maar de PC is nu wel hét platform waar je de games het meest optimaal kunt spelen. Voelden Daan en Steven dat ook zo? Was de PC daarom de place to be? Waren er interessante vernieuwingen te zien? Welke games hebben ze op hun bakbeest gespeeld? Gebruiken ze hun PC ook voor anderen zaken? En wat is hun game launcher to go? Steam? Of is er een ander platform bij gekomen?

Gaat Cloud gaming PC gaming bedreigen

We hebben het ook over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van PC gaming. Hoe zit het met mogelijkheid tot cloud gaming? We hadden dit jaar bijvoorbeeld de mogelijkheid om XCloud uit te proberen, terwijl er al diensten waren als Nvidia Geforce Now en Google Stadia. Brengt dit de toekomst in gevaar voor de PC Nerds? Of zit dat elkaar totaal niet in de weg? Hoe gaat 2022 er verder uit zien? Gaat iedereen dan eindelijk een RTX 3080 kunnen bemachtigen? Of moeten we al kijken naar nog nieuwere videokaarten? Je gaat het horen en zien in dit item over de Best of PC Gaming 2021.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch