Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de 20th anniversary Premium Party in Blast Galaxy

13/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Brievenmaandag wordt mede mogelijk gemaakt door NZXT. Alle brieven in deze video zijn van kijkers. NZXT heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien deze editie net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het weekend is voorbij. Dat is voor sommige misschien wel jammer. Maar bij Gamekings is dat goed nieuws. Een van de grote voordelen van het feit dat het de eerste dag van de week is, is namelijk dat we een nieuwe editie van Brievenmaandag kunnen opnemen. Dit keer met Koos en Jelle. Vragen, vragen en nog eens vragen. Over bijvoorbeeld verschillende documentaires. Zo is de vraag over het type documentaire dat gaat over game-studios. Diegene die de brief heeft gestuurd is erg benieuwd over welke Gamestudio wij graag een docu zouden willen zien. Verder zijn er vragen over verschillende series, de Xbox Series X en natuurlijk veel meer. Ga er maar lekker voor zitten. Het is weer tijd voor Brievenmaandag.

Gamekings Party 20th Anniversary Edition

Er is ook een vraag over ons 20-jarig bestaan. En het is niet gek dat er een vraag over is. Want dat feest gaat vanaf de 22ste september los. Zo is een vaste Gamekings kijker erg benieuwd geworden over de beste games van het afgelopen 20 jaar. Hij had op het idee om die 20 games in een soort Mario Party achtige game te stoppen. Dat het 20 games zijn in 1 game. Voor de enige echte Gamekings Party 20th Anniversary Edition game. Welke games zouden dan daarin zitten als het aan ons lag?

Brievenmaandag met vragen over always online 

Verder is er ook iemand benieuwd waarom ontwikkelaars gamers verplichten om online te zijn. Het betreft hier singleplayer games. Hij vraagt zich af waarom ontwikkelaars die verplichting geven? Het is immers niet nodig om online te zijn als de game singleplayer is, toch? Is het dan niet raar dat je als je offline speelt je progressie in de game online moet opslaan.

Meld je aan voor de Gamekings Premium Party op donderdag 23 september

Zoals je hebt gehoord in deze aflevering van Brievenmaandag, komt er een Gamekings Premium Party om het 20-jarig bestaan van de game samen met de community te vieren. Het feest vindt natuurlijk plaats in Blast Galaxy, begint rond 18:00 uur en is gratis toegankelijk voor Premium Bazen. Mensen die geen Premium Lid zijn, kunnen ook naar binnen, maar dan betaal je 15 euro entree voor Blast. Kun je beter gewoon een maandje Premium support lappen. Opgeven voor het feest kan door een mail te sturen naar redactie@gamekings.tv en daar aan te geven wat je naam is, je Premium account en of dat aan de deur kaartje gaat kopen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch