Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Blizzard, Death Stranding & ‘Brief van de Week’

06/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Brievenmaandag wordt mede mogelijk gemaakt door NZXT. Alle brieven in deze video zijn van kijkers. NZXT heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien deze editie net als jullie hier voor het eerst op de site.

De zon is op, de nazomer lijkt daar, en je krijgt ook een verse editie van Brievenmaandag voor je kiezen. Soms kan het leven in al zijn eenvoud mooi zijn. Dit keer staan Daan en JJ, die terug is van vakantie, klaar om alle brieven te beantwoorden én, en dat is enkel deze maand, de beste brief te belonen met een weer muismat van NZXT. De brand die je op zeer eenvoudige wijze eigen game-PC laat samenstellen. Wie o wie gaat er met de prijs van deze week naar huis? Je ziet en hoort het in deze aflevering van Brievenmaandag. Plus natuurlijk nog wat gebabbel over de Grand Prix van Zandvoort waar Daan was en die plaatsvond in de achtertuin van JJ.

Hoe je als FIFA-fan een afkeer van FIFA kunt krijgen

Vragen genoeg die meedingen naar de prijs voor Brief van de maand. We hebben een mooie ontvangen over de afkeer van FIFA van een FIFA-fan, iemand die zich afvraagt of hij de nieuwe editie van Death Stranding nog wel moet kopen na de best wel pittige statements van onze kant over de game. En een fraai epistel van een kijker die wil weten hoe diep onze liefde gaat voor retro games. En daar willen we natuurlijk wel antwoord op geven.

Vriendin vindt content Gamekings ‘kinderachtig’

Of gaat de prijs toch naar diegene die meldde dat ie erg graag kijkt naar wat wij maken, maar wiens vriendin ons buitengewoon kinderachtig vindt? Zou immers leuk zijn als hij haar de komende week met die muismat om de oren kan slaan. Figuurlijk dan hè, want we doen niet aan geweld bij Gamekings. Althans niet in het echt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch